VARETAGER du selv alle HR-opgaver?

Udarbejder og håndtere du selv virksomhedens ansættelseskontrakter, advarsler og opsigelser og er du blevet jeres interne "Google jurist"?

Vi er din sikkerhed

Det sker alt for ofte, at fagforeningerne gør krav på store summer — uden belæg — hvor du som virksomhedsejer står tilbage med en følelse af afmagt og frustration. Den situation har ingen lyst til at befinde sig i..!

Som medlem hos Ansatte.dk får du ubegrænset hjælp til alt omhandlende HR & Personalejura. Vi gennemgår dine eksisterende kontrakter og tillæg hertil for at at sikre de er juridisk korrekte og vi stiller os foran dig i skudlinjen, hvis der skulle opstå søgsmål.

Vi sikre at svar og sagshåndtering af dine medarbejdere sker i overensstemmelse af gældende lovgivninger, så du ikke efterfølgende får store økonomiske krav og godtgørelser fra deres fagforeninger.

Vores mission er at give dig som virksomhedsejer samme mulighed for ubegrænset HR & Personalejuridisk rådgivning ligesom dine medarbejdere har via deres fagforeninger under større omkostninger, derfor starter vores medlemskab fra 263/mdr.

Bliv medlem

Kompetent, ekstern rådgivning Selvom vi har en intern HR-afdeling, har vi ikke de nødvendige juridiske kompetencer på HR-området. Og selvom vi er medlem af Dansk Industri, har vi løbende brug for hjælp, sparring og rådgivning til ansættelseskontrakter, personalehåndbog og alt derimellem på HR-området - det bruger vi Ansatte.dk til. De er opmærksomme på alle mulige faldgrupper, og med deres juridiske kompetencer er vi dækket ind. Vi ser dem (Ansatte.dk red.) som en forebyggende indsats; de klæder os på til at drive en professionel forretning.

XL-Byg
Peter Ovgaard - Direktør

Alle pengene værd – og mere til Ansatte.dk fungerer lige som en one stop shop for personalemæssige udfordringer. Vi har altid bare ringet til dem, hvis behovet opstod - og der har aldrig været en opgave, de ikke har kunne løse. Alt det du kan risikere, hvis du ikke har det (HR red.) på plads, er småting i forhold til den månedlige pris. For os er det vigtigt, at HR ikke gør alt for ondt i lommen. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere, og det skal på samme tid være nemt for os at drive vores forretning - og lige præcis dér, gør Ansatte.dk en forskel for os.

Maxtel ApS
Jimmi Matt Krank - Direktør

Når rådgivning gør en forskel Vi giver jer med glæde de bedste anbefalinger - og forstår både jeres koncept og forretningsgrundlag, så der er kæmpe opbakning herfra. Vi er meget tilfredse kunder, og indtager også rollerne som fans og heppekor! Jeg snakker om jer til samtlige samarbejdspartnere, og vores revisor, som varetager kæmpe selskaber, fik oplysningen i går. Han blev helt høj over, at der fandtes sådan et koncept og serviceniveau!

S.H.U. ApS
Birgitte Steiner - Direktør

Snydt for mere end 400.000; – Ansatte.dk gjorde en markant forskel Det har været en god oplevelse at blive kunde hos Ansatte.dk. De stod klar til at hjælpe lige fra starten. Deres rådgivere, deres know-how og deres viden har gjort en stor forskel for mig og min butik. Jeg har følt mig godt hjulpet hele vejen igennem. Måden Ansatte.dk gik til opgaven er noget helt udover det sædvanlige. Jeg kan kun sige; exceptionel god service til en alt for fair pris.

Paradiss ApS
Mogens Fannucchi - Direktør

Vi fik hjælp i en sag mod en fagforening, hvor kravet fra dem var 73.000 kr., men efter rådgivning fra Ansatte.dk, lukkede vi et forlig på 26.000 kr.

Jysk Telemarketing A/S
Martin Bové Kristensen - Outbound Manager

Ansatte.dk har et fantastisk koncept, som passer perfekt ind i vores virksomhed, hvor vi ikke har en juridisk afdeling. Vi får en professionel juridisk rådgivning, en fantastisk service og så oven i købet til en billig penge.

Progressive
Tina Kurtik - HR Manager

Ansatte.dk yder kompetent og serviceorienteret hjælp – og vi kan ikke klare os uden dem.

Zigna ApS
Jesper Lundsgaard Hansen - Managing Director Denmark & COO

Det er nemt og hurtigt at få kvalificeret rådgivning til ethvert personale spørgsmål jeg har haft. En kæmpe støtte at vide at jeg altid er på sikker grund i forholdet til personalet.

Småbørnsgruppen Risle
Helene Barlebo - Ejer

Medarbejderdata er dit ansvar

Som virksomhedsejer er det i sidste ende dit ansvar at medarbejderdata opbevares sikkert, fortroligt og iht. GDPR lovgivningen både Før, Under og 5 år Efter medarbejderen er stoppet i virksomheden.

Ved løbende sikkerhedsmæssige opdateringer og udvikling af HR-platformen sikre vi at du altid overholder de gældende lovgivninger.